<-- Tilbage til julekalenderen!

Betingelser for at deltage

Betingelser

I Amisol Travel A/S' julekalender får du mulighed for at deltage i konkurrencen fra den 1. til den 24. december: Om en All Inclusive rejse for 2 personer til Sharm Club i Sharm el Sheikh. Derudover trækkes der lod hver dag i december om et gavekort på 500,-. Bag hver af kalenderens 24 låger gemmer der sig et spørgsmål. Svar korrekt på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om dagens præmie.

Hovedpræmie

Hvert rigtige svar i Amisol Travel A/S' julekalender udløser et lod i konkurrencen om årets hovedpræmie: en all inclusive rejse for 2 personer til Sharm Club i Sharm el Sheikh

Din chance for at vinde hovedpræmien øges, jo flere gange du deltager. Hovedpræmien trækkes ved julekalenderens afslutning den 25. december, og vinderen får direkte besked.

Hovedpremien er gyldig for alle afrejser i januar, februar og marts 2024, ekskludert vinterferien i uge 7/8 og påskeferien 2024.

Vindere får direkte besked

Alle vindere modtager direkte besked fra Amisol Travel A/S og bliver kontaktet enten via e-mail eller telefon. Vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis den oprindelige vinder ikke svarer inden for 7 dage.

Regler for gevinster

Gevinster kan ikke ombyttes, og præmiens værdi kan ikke konverteres til kontanter. Dine personlige oplysninger vil blive anvendt til at sende præmien og informere SKAT om, at der er betalt gevinstafgift. Dine privatoplysninger deles kun med leverandøren af præmien og SKAT. Kontaktinformation fra konkurrencen opbevares indtil udgangen af januar 2024, hvorefter de slettes. Oplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev opbevares, så længe du abonnerer på Amisol Travel A/S' nyhedsbrev og op til to år efter afmelding.

Hvem kan deltage?

Deltagere skal være minimum 18 år gamle og bosiddende i Skandinavien. Ansatte i Amisol Travel A/S og deres husstande er ikke berettiget til at deltage.

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du deltager i Amisol Travel A/S’ julekalendar, bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet, og vil derfor modtage markedsføring fra Amisol Travel A/S indtil dette afmeldes 

Fordele ved tilmelding til Amisol Travel A/S' nyhedsmail:

Information om tilbud inden for Amisol Travel A/S' sortiment
Særlige webshop-tilbud
Nyheder om konkurrencer
Information om kampagner og nye produkter

Ved tilmelding accepterer du indsamling, behandling, registrering og opbevaring af din e-mail og navn af Amisol Travel A/S. Formålet er at sende Amisol Travel A/S' nyhedsbreve, herunder give tilbud og relevant information omkring virksomhedens produkter. Markedsføringen tilpasses baseret på din e-mail, besøgs-, søge- og købshistorik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage nederst i nyhedsbrevet. Læs mere om dine rettigheder i Amisol Travel A/S' Persondatapolitik.

Framelding

Oplysninger opbevares, så længe nødvendigt til opfyldelse af ovenstående formål eller indtil framelding af denne service. Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig, eller ønsker at meddele ændringer, skal du kontakte Amisol Travel A/S på e-mailadressen post@amisol.dk. Du kan nemt frameldes ved at benytte frameldingslinket i bunden af tilsendte nyhedsbreve eller ved at kontakte Amisol Travel A/S. 

Supplerende

Ved mistanke om snyd forbeholder Amisol Travel A/S sig retten til at udelukke konkurrencedeltagere